Monday, January 23, 2012

SCREW 6. évfordulója - Project

Credits of the translation: Molnár Beatrix
 
2006 áprilisában alakult meg a SCREW, mint együttes. Azóta eltelt már több mint 5 év. Idén áprilisban ünneplik a 6. évfordulójukat.

Ebben az évben lett létrehozva a ~ SCREW FAN NO PROJECTO ~ , melynek célja szerte a világon lévő rajongóik egy részével támogatni az 5 bandatagot.

Ezúttal egy új project keretein belül szeretnénk megünnepelni a SCREW 6. születésnapját.

A project eredménye egy rajongói könyv lesz ismét, ahogyan Rui és Byo születésnapi rajongói könyve is ily módon lett megszervezve. (több információ itt)

Ezen projecthez szeretnénk a közreműködését kérni a SCREW-et támogató csoportoknak, közösségeknek és más egyéb oldalaknak.

A célunk egy 6 példányos egyedi rajongói könyv elkészítése. Ebből 5 könyv a SCREW egy-egy tagjaira irányul, illetve a 6. könyv a munkatársak (staff) számára készül megköszönve minden erőfeszítésüket, melyeket a színfalak mögül tesznek.

A könyvek a következőképpen fognak kinézni:
-    A4-es méretű vízszintesen elhelyezett könyv
-    Fekete, keménykötésű
-    Professzionális könyvkötés
-    Szív formájú elválasztók

Részletek: A borítón fényes, ezüst feketével lesz felírva „SCREW 6th Anniversary” (SCREW 6. évfordulója)

Byo rajongói könyve (nagyításhoz kattints a képre)

Kazuki rajongói könyve (nagyításhoz kattints a képre)

Manabu rajongói könyve (nagyításhoz kattints a képre)

Rui rajongói könyve (nagyításhoz kattints a képre)

Jin rajongói könyve (nagyításhoz kattints a képre)

Staff rajongói könyve (nagyításhoz kattints a képre)

Minden könyv 46 euróba kerül (50 oldal) + a szállítási költség Japánba

Ezt az árat 1 ember nem képes kifizetni, így a másik cél egy 276 eurós adomány összegyűjtése meghatározott időpontra, hogy a rajongói könyveket el tudjuk készíteni.


A rajongói könyvek 50 oldalszámra vannak korlátozva, a több oldal több költséget is fog maga után vonzani.

Amint elérjük az adományokban a szükséges árat minden részt vevő csoport, közösség, oldal tájékoztatva lesz minden lépésről a könyv befejezéséhez, illetve tartalmazni fogja a fényképeket is a számlákról.

A fényképeket közzétesszük majd Facebook / Tumblr / blog / twitter oldalainkon és az adott csapatban/közösségnél/oldalon, melyet képviselsz, hogy minden lépésünk nyomon követhető legyen.

Abban az esetben, ha nem sikerül összegyűjteni a teljes, szükséges összeget, akkor 1 rajongói könyv lesz csak elkészítve, majd elküldve Japánba. Illetve el kellesz döntenünk akkor, hogy melyik tag kapja meg a könyvet.

Szintén ebben az esetben, ha nem gyűlik össze a szükséges összes, lehetőség lesz a visszatérítésre feltéve, ha a fizetés Paypal-on keresztül történt. Akik pedig az adományaikat az ezt követő fanprojectre szeretnék meghagyni, azok ennek megfelelő creditet kapnak érte.

Az adományok küldése történhet Paypal-on keresztül vagy más cégek, mint a Western Union, Money Gram… stb átutalásán keresztül.

Minden lépés az adományokkal és a rajongói könyvek elkészítésével kapcsolatosan közölve lesz az oldalainkon a számlák fényképeivel együtt.

Reméljük sikerül elkészíteni ezt a csodás ajándékot minden tagnak és a „családnak” mögöttük, melyet "staff"-nak hívnak.

Köszönjük.

No comments:

Post a Comment